TERVEZÉS

A munkamenet első lépését Ön teszi az által, hogy kialakítja elképzelését igényei és fantáziája szerint. Helyszíni felmérés keretében történik az igények és a lehetőségek egyeztetése, illetve a vázlati rajz elkészítése. Ezután az asztalos hozzálát a bútor megtervezéséhez, majd jelentkezik az árajánlattal. Ha az összeg megfelelő, Ön megrendelheti a munkát. A bútor határidőre elkészül, az asztalos leszállítja, beszereli, átadja, megköszöni a megrendelést. Amennyiben kéri, látványtervet készítünk Önnek!

Kattintson a kiemelt szövegekre, majd nyomjon "Esc"-t, ha elolvasta!

MŰVELETI SORREND1. A helyszín adottságainak felmérése

1., A helyszín adottságainak felmérése

Új épület esetén a falak vakolása előtt, a padló kiegyenlítése után célszerű megejteni, míg felújításnál az előző bútor megléte sem zavaró. Ebben a stádiumban tervezhető legjobban a bútor, a helyszín lehetőségeit maximálisan kihasználva. Az igények egyeztetésével közösen rajzot készítünk.
2. A bútor helyének előkészítése

2. A bútor helyének előkészítése

,Kész, beméretezett rajz alapján lehetséges a fali csempék, padlóburkolatok, konnektorok, víz- és lefolyó kiállások, egyéb áramforrások, csövek, csapok, stb. alkalmazások helyének, módjának meghatározása - a munkamenet vezénylése, egyeztetés a mesterekkel. Fontos, hogy ne a bútor alkalmazkodjon a találomra, felelőtlenül beépített szerelvényekhez, hanem azok a logikus tervezéssel megálmodott konyhabútor funkcióinak kiszolgálását megcélozva, a megfelelő helyen lássák el feladatukat. Nincs rosszabb annál, amikor egy-egy rossz helyre épített cső, vagy konnektor miatt vissza kell hívni a szakembereket az átépítéshez.
3. Pontos mérések

3. Pontos mérések

A falak és a padló burkolásával milliméter pontossággal felmérhetővé vált a helyszín. A pontos tervezés csak ezután kezdődhet.
4. A bútor megrendelése, gyártás, átadás.

4. A bútor megrendelése, gyártás, átadás.

Egy átlagos méretű bútor a választott anyagoktól függően, 1-2 héten belül készül el.
5. Átadás után

5. Átadás után

A bútor kész, az asztalos elvonul. Ekkor következhet a beépített gépek, a mosogató medence és a csap, a páraelszívó, a világítótestek, stb. bekötése, beüzemelése a megfelelő szakemberek által. Néhány asztalos olyan ügyesnek érzi magát, hogy simán bevállalja a felelősséget más szakmakörökben, és elvégzi ezeket a munkákat - NE engedjük! Mindenki végezze a saját feladatát, ne bízzunk az "ezermesterek" tudásában. Garanciát csak képzett szakemberek biztosíthatnak.

Telefon: 06/30/5054249, email: info@edenbutor.hu, www.edenbutor.hu