ÁRAINK

Erre a kérdésre a válasz elég összetett, mert egy egyedi bútor árának kiszámításakor számos tényező figyelembevétele szükséges ahhoz, hogy mi a kivitelező asztalosok, nehogy a végén ráfizessünk, de az ár is megmaradjon abban a kategóriában, ami megfelel a megrendelőnek. Ezért szabott vagy egységárat felelősségteljesen nem lehet mondani.

Először is, hogy megkapjuk a bútor árát, ki kell számolnunk a bútor anyagszükségletét, amihez pontosan meg kell tervezni, minden egyes részletét. A bútor végleges árának kiszámítása általában az anyagárra rászámol bizonyos százalék (munkadíj) segítségével történik. Ez egy cégenként változó összeg, amit mindenki saját maga szab meg. Mi a elsősorban a vevő érdekeit vesszük figyelembe, hiszen közös az érdekünk, akkor járunk jól, ha vevőink is.

Természetesen még alapos árkalkuláció esetén is becsúszhat hiba a tervezés folyamán, aminek kijavítását mi álljuk a saját zsebünkből, és a profi árkalkuláció ellenére is lehet, hogy minimális hasznunk marad egy munkán.

Egyedi bútor készítésénél, egyediek az árak is, ezért szükséges az egyeztetés!

Telefon: 06/20/5855745 vagy 06/20/4104872, email: info@edenbutor.hu